150 gram
gekookte aardappelen
200 gram
doperwtjes
40 gram pittige 30+ kaas Bijv. Prima Donna Leggero
150 gram
champignons
1 ui
1 paprika
1 teentje
knoflook
1 el
olijfolie
5 eieren
oregano
peper en
zout
sambal
Snijd de paprika en ui in blokjes, de aardappels en champignons in plakjes.
Verwarm de olijfolie in een koekenpan met anti-aanbaklaag. Bak hierin de
aardappels een paar minuten. Voeg de andere groentes toe. Laat dit nog een
paar minuten bakken.
Klop de eieren los. Voeg hier een beetje sambal, oregano en peper en zout aan toe. Rasp de kaas en doe deze ook bij de eieren.
Zet
het vuur zacht en verdeel eieren over het groentemengsel. Leg een deksel op de
pan en laat deze zachtjes garen.
Draai
de omelet nog om met behulp van een groot bord als hij bijna klaar is.
Serveer met een gemengde salade.
Tips: Mocht je een stukje over hebben dan is het ook heerlijk om koud als lunch te eten. Wil je graag een stukje vlees toevoegen neem dan blokjes ham of gerookte kipfilet
Smakelijk eten toegewenst door A la Carte Voedingsadvies
Geen opmerkingen:
Een reactie posten