Over mij

Mijn foto
‘S-hertogenbosch , Brabant, Netherlands
Vaak ben ik in de keuken te vinden, voeding en koken is dan ook mijn passie. Ik hou van goed en vooral lekker eten. Wat is er dan mooier om van je hobby je beroep te maken? Allereerst ben ik gediplomeerd gewichtsconsulent. Daarnaast ben ik enige tijd geleden in aanraking gekomen met Thermomix en ben nu naast een hele enthousiaste gebruiker ook advisor voor Thermomix Nederland. Ik ben ook nog voor div. opdrachtgevers actief als promotiemedewerker. Je kunt mij tegenkomen bij groothandels, supermarkten, beurzen etc. Ik werk voornamelijk in de foodsector. Het draait dus allemaal om ETEN

maandag 1 juli 2013

Boerenomelet met kaas

150 gram gekookte aardappelen
200 gram doperwtjes
40 gram pittige 30+ kaas Bijv. Prima Donna Leggero
150 gram champignons
1 ui
1 paprika
1 teentje knoflook
1 el olijfolie
5 eieren
oregano
peper en zout
sambal

Snijd de paprika en ui in blokjes, de aardappels en champignons in plakjes. 
Verwarm de olijfolie in een koekenpan met anti-aanbaklaag. Bak hierin de aardappels een paar minuten. Voeg de andere groentes toe. Laat dit nog een paar minuten bakken.
Klop de eieren los. Voeg hier een beetje sambal, oregano en peper en zout aan toe. Rasp de kaas en doe deze ook bij de eieren.
Zet het vuur zacht en verdeel eieren over het groentemengsel. Leg een deksel op de pan en laat deze zachtjes garen.
Draai de omelet nog om met behulp van een groot bord als hij bijna klaar is. 

Serveer met een gemengde salade. 

Tips: Mocht je een stukje over hebben dan is het ook heerlijk om koud als lunch te eten. Wil je graag een stukje vlees toevoegen neem dan blokjes ham of gerookte kipfilet

Smakelijk eten toegewenst door A la Carte Voedingsadvies

Geen opmerkingen:

Een reactie posten