Over mij

Mijn foto
‘S-hertogenbosch , Brabant, Netherlands
Vaak ben ik in de keuken te vinden, voeding en koken is dan ook mijn passie. Ik hou van goed en vooral lekker eten. Wat is er dan mooier om van je hobby je beroep te maken? Allereerst ben ik gediplomeerd gewichtsconsulent. Daarnaast ben ik enige tijd geleden in aanraking gekomen met Thermomix en ben nu naast een hele enthousiaste gebruiker ook advisor voor Thermomix Nederland. Ik ben ook nog voor div. opdrachtgevers actief als promotiemedewerker. Je kunt mij tegenkomen bij groothandels, supermarkten, beurzen etc. Ik werk voornamelijk in de foodsector. Het draait dus allemaal om ETEN

dinsdag 9 juli 2013

Bananenijs

Romig ijs uit slechts 1 ingrediënt.







Neem een paar rijpe bananen, deze zijn zoeter en zachter. Schil de bananen en snij ze in stukjes.

Leg de bananenstukje minimaal 2 uur in de diepvries zodat ze hard bevroren zijn.

Doe de stukjes in een blender op de hoogste stand.  Het zal aanvankelijk een beetje korrelig zijn maar plotseling zie je een verandering. De bananen worden zacht en romig.

Nu kun je eventueel een ander ingrediënt toevoegen. Bijvoorbeeld een beetje pindakaas.
Nog een half uurtje in de diepvries plaatsen om wat harder te laten worden en smullen maar.


Smakelijk eten toegewenst door À la Carte Voedingsadvies

Geen opmerkingen:

Een reactie posten